7 ARTS Cvartet

95 Lei
2575
+
  • Pinterest

Descriere

7 ARTS Cvartet are o culoare rosu rubiniu intens. Complex si bogat din punct de vedere olfactiv, aromele se dezvaluie pe masura ce este aerat. Elegant si foarte bine structurat, prezinta in gust note de fructe rosii, lemn dulce, vanilie si pe final putina ciocolata neagra. Taninuri elegante, bine integrate.

Se recomanda a fi consumat la 16-18ºC

7 ARTS Cvartet este un asamblaj produs din Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot si Feteasca Neagra, in proportii diferite. Maturat 12 luni in baricuri de stejar romanesc. Potential de invechire: 10 ani. Editie limitata 3900 sticle.

Podgoria 7ARTS este un amplasament cu traditie in regiunea Dealurile Olteniei, DOC Banu Maracine. S-a readus la viata o veche plantatie ce a apartinut boierului si omului politic Constantin Argetoianu, s-a reconstruit vechea crama fondata la inceputul sec. XIX si astfel s-a reasezat pe harta viticola a Romaniei DOC Banu Maracine.

Pentru obtinerea calitatii crama utilizeaza exclusiv strugurii de pe propria plantatie, practica randamente foarte scazute, recolteaza manual in ladite mici, strugurii se sorteaza atat in timpul culesului cat si inainte de desiorchinare, se foloseste cea mai noua tehnologie in vinificare si nu in ultimul rand, pentru vinurile rosii sunt folosite exclusiv baricuri din stejar romanesc.

Cumpara 7 ARTS Cvartet online pe rios.ro la cel mai bun pret.

Caracteristici

Culoare:
Rosu
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Cupaj
Tara:
Romania
Regiune:
Dealurile Olteniei

Produse recomandate

Produse la pret asemanator

95 Lei
99 Lei 95 Lei
Famous Grouse 1L
0224
95 Lei