7 ARTS Duet Rosu

82 Lei
2574
+
  • Pinterest

Descriere

7 ARTS  Duet Rosu se remarca printr-o structura complexa, arome intense de visina coapta si fructe negre de padure. Post gust lung, persistent.  

Se recomanda a fi consumat la 16-18ºC

7 ARTS  Duet Rosu este produs din 60% Cabernet Sauvignon si 40% Syrah. Au fost foarte putini struguri din cele doua soiuri, insa de o calitate exceptionala. Vinul a fost maturat timp de 12 luni, jumatate de cantitate in baricuri noi si jumatale in baricuri la a doua utilizare. Editie limitata 2900 sticle.

Podgoria 7ARTS este un amplasament cu traditie in regiunea Dealurile Olteniei, DOC Banu Maracine. S-a readus la viata o veche plantatie ce a apartinut boierului si omului politic Constantin Argetoianu, s-a reconstruit vechea crama fondata la inceputul sec. XIX si astfel s-a reasezat pe harta viticola a Romaniei DOC Banu Maracine.

Pentru obtinerea calitatii crama utilizeaza exclusiv strugurii de pe propria plantatie, practica randamente foarte scazute, recolteaza manual in ladite mici, strugurii se sorteaza atat in timpul culesului cat si inainte de desiorchinare, se foloseste cea mai noua tehnologie in vinificare si nu in ultimul rand, pentru vinurile rosii sunt folosite exclusiv baricuri din stejar romanesc.

Cumpara 7 ARTS  Duet Rosu online pe rios.ro la cel mai bun pret.

Caracteristici

Culoare:
Rosu
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Cupaj
Tara:
Romania
Regiune:
Dealurile Olteniei

Produse la pret asemanator