Iarna pe ulita ...cu vin! Domeniul Bogdan Pinot Noir Rose @ 30 lei; Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Domeniile 7 Arts, 1000 Chipuri, vinuri Franta AOP Rousillon Villages, vinuri de colectie, "doux naturel", Franta,whisky special McGibbon si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 150 lei.

7 ARTS Feteasca Neagra

75 Lei
2573
+
  • Pinterest

Descriere

7 ARTS  Feteasca Neagra are o culoare rosu rubiniu inchis. La nivel olfactiv: fructe negre de padure coapte si pamant. In gust: note de gem de prune si condimente. 

Se recomanda a fi consumat la 16-18ºC

Strugurii din 7 ARTS  Feteasca Neagra au fost culesi tarziu in luna septembrie, manual, in ladite de 10kg. In urma desciorchinarii fara zdrobire, boabele au ajuns fara presare in cuvele de inox unde a avut loc fermentatia alcoolica la temperatura controlata. A urmat fermentatia malolactica 60% din cantitate a fost maturata timp de 6 luni in baricuri noi de stejar romanesc. A fost amestecata inainte de imbuteliere cu restul de 40% din cantitate pastrata in cuvele de inox.  

Podgoria 7ARTS este un amplasament cu traditie in regiunea Dealurile Olteniei, DOC Banu Maracine. S-a readus la viata o veche plantatie ce a apartinut boierului si omului politic Constantin Argetoianu, s-a reconstruit vechea crama fondata la inceputul sec. XIX si astfel s-a reasezat pe harta viticola a Romaniei DOC Banu Maracine.

Pentru obtinerea calitatii crama utilizeaza exclusiv strugurii de pe propria plantatie, practica randamente foarte scazute, recolteaza manual in ladite mici, strugurii se sorteaza atat in timpul culesului cat si inainte de desiorchinare, se foloseste cea mai noua tehnologie in vinificare si nu in ultimul rand, pentru vinurile rosii sunt folosite exclusiv baricuri din stejar romanesc.

Cumpara 7 ARTS  Feteasca Neagra online pe rios.ro la cel mai bun pret.

Caracteristici

Culoare:
Rosu
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Feteasca Neagra
Tara:
Romania
Regiune:
Dealurile Olteniei

Produse la pret asemanator

7 ARTS Duet Rosu
2574
75 Lei
Budureasca Noble 5
1806
75 Lei
75 Lei