Reducere 6%

7 ARTS Merlot

Pret vechi: 69 Lei
65 Lei
câștigați: 4 Lei (6%)
2571
+
  • Pinterest

Descriere

7 ARTS Merlot are o culoare rosu inchis cu reflexii rubinii. Un vin echilibrat, cu gust fructat si taninuri elegante.

Se recomanda a fi consumat la 16-18ºC

Strugurii din 7 ARTS Merlot au fost culesi tarziu in luna octombrie, manual, in ladite de 10kg. In urma desciorchinarii fara zdrobire, boabele au ajuns fara presare in cuvele de inox unde a avut loc fermentatia alcoolica la temperatura controlata. A urmat fermentatia malolactica si maturarea in baricuri noi de stejar romanesc timp de 9 luni. 

Podgoria 7ARTS este un amplasament cu traditie in regiunea Dealurile Olteniei, DOC Banu Maracine. S-a readus la viata o veche plantatie ce a apartinut boierului si omului politic Constantin Argetoianu, s-a reconstruit vechea crama fondata la inceputul sec. XIX si astfel s-a reasezat pe harta viticola a Romaniei DOC Banu Maracine.

Pentru obtinerea calitatii crama utilizeaza exclusiv strugurii de pe propria plantatie, practica randamente foarte scazute, recolteaza manual in ladite mici, strugurii se sorteaza atat in timpul culesului cat si inainte de desiorchinare, se foloseste cea mai noua tehnologie in vinificare si nu in ultimul rand, pentru vinurile rosii sunt folosite exclusiv baricuri din stejar romanesc.

Cumpara 7 ARTS Merlot online pe rios.ro la cel mai bun pret.

Caracteristici

Culoare:
Rosu
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Merlot
Tara:
Romania
Regiune:
Dealurile Olteniei

Produse la pret asemanator

Cepari Cuvee
2339
65 Lei
65 Lei