7 ARTS Preludiu Rose

38 Lei
2580
+
  • Pinterest

Descriere

7 ARTS Preludiu Rose este un vin exuberant, antrenant, cu un aer provensal, acest roze este pur si simplu irezistibil! Olfactiv si gustativ abunda in fructe rosii coapte. Aciditatea si alcoolul sunt intr-o perfecta armonie. Il poti consuma singur sau in compania salatelor si a fructelor de mare. Post gust lung, usor salin.

7 ARTS Preludiu Rose este un vin roze sec produs din soiul Merlot. Strugurii au fost culesi in luna septembrie, manual, in ladite de 10kg. In urma desciorchinarii fara zdrobire, boabele de struguri ajunse in cuvele de inox au fost supuse unei usoare macerari. Fermentatia alcoolica s-a produs la temperatura controlata, scazuta, pentru extragerea aromelor.

Podgoria 7ARTS este un amplasament cu traditie in regiunea Dealurile Olteniei, DOC Banu Maracine. S-a readus la viata o veche plantatie ce a apartinut boierului si omului politic Constantin Argetoianu, s-a reconstruit vechea crama fondata la inceputul sec. XIX si astfel s-a reasezat pe harta viticola a Romaniei DOC Banu Maracine.

Pentru obtinerea calitatii crama utilizeaza exclusiv strugurii de pe propria plantatie, practica randamente foarte scazute, recolteaza manual in ladite mici, strugurii se sorteaza atat in timpul culesului cat si inainte de desiorchinare, se foloseste cea mai noua tehnologie in vinificare si nu in ultimul rand, pentru vinurile rosii sunt folosite exclusiv baricuri din stejar romanesc.

Cumpara 7 ARTS Preludiu Rose online pe rios.ro la cel mai bun pret.

Caracteristici

Culoare:
Rose
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Merlot
Tara:
Romania
Regiune:
Dealurile Olteniei

Produse la pret asemanator

7 ARTS Duet Alb
2579
38 Lei
38 Lei
Alira Rose
1812
38 Lei
38 Lei