Aberfeldy 12 YO

229 Lei
0041
+
  • Pinterest

Descriere

      Situata la marginea regiunii Highlands, în Perthshire, distileria de la Aberfeldy sta incremenita în timp si in traditii, fiind descoperită doar de catre connoisseuri si calatorii norocosi. Capacitatea acestei distilerii este de cateva milioane de litri anual, insa cea mai mare parte a productiei este rezervata pentru renumitul blended scotch Dewar’s White Label, al carui malt cheie este distilatul de la Aberfeldy.Acest lucru este prezentat si pe eticheta sticlei de Abberfeldy fiind scris "The heart of Dewar's" . Astfel ,doar mici cantitati produse aici ajung să fie îmbuteliate după minim 12 ani de asteptare ca si single malt, cum este si cazul sortimentului acesta,oferind produsului un aer exclusivist.

   Sticla  este usor de identificat pe rafturile magazinelor, avand un design vintage. Pe eticheta sticlei se afla reprezentarea unei veverite, simbolul celor de la Aberfeldy.Culoarea este destul de interesanta,un auriu cald cu nuante spre bronz.  

  Miros: bogat, aroma parfumata, rotunjita si plina de note de iarba neagra, miere, ananas dulce, caramel, unt,cereale si  vanilie. 

  Gust: sirop dulce si miere, urmat de condimente si coaja de portocala si mandarina.Imediat dupa degustare lasa in urma un gust cremos de fructe , note de vanilie si o usoara senzatie de fum.

 

Caracteristici

Ambalaj:
Sticla 0.7 L
Tara:
M. Britanie
Regiune:
Highlands, Scotia
An:
12YO

Produse la pret asemanator

Arran 10 YO
1506
229 Lei
Ballantine`s 17 YO
0074
229 Lei
Clynelish 14 YO
0132
229 Lei
Glenfiddich 15 YO
0257
229 Lei