Filtre Filtre

Cutii lemn personalizate prin gravura

Cutiile din lemn natur cu mesaj personalizat sunt cadouri unice si originale potrivite pentru orice aniversare. Parintii, prietenii, persoanele iubite vor aprecia oricand un cadou care poate sa le reflecte preferintele.

Gasiti mai jos cateva modele de gravuri dintre cele mai cautate de clientii nostrii. Pentru personalizare, va rugam sa ne trimiteti mesajul care doriti sa apara pe cutie pe mail contact@rios.ro sau in campul de "Observatii" care apare la finalizarea comenzii dv.

Preturile afisate in site sunt valabile pentru un numar asemanator de randuri / cuvinte cu cel din modelul ales.

La cerere se poate schimba modelul de gravura functie de preferintele dumneavoastra, pretul putand suferi modificari functie de complexitatea mesajului sau a imaginii dorite.

Se pot grava cutiile din lemn natur tip cufar sau cele tip penar prezentate in site in subcategoria Accesorii \ Cutii si ambalaje sticle.

Observatii: cutiile sunt din lemn natural, ele au mici pete sau dungi mai inchise datorita nodurilor si a fibrelor materialului. Tot din aceasta cauza gravura poate parea usor diferita ca nuanta pe diverse portiuni ale materialului lemnos dar fara a influenta aspectul general al cutiei.