Alira Dublu Magnum Grand Vin Cabernet Sauvignon

299 Lei
2338
+
  • Pinterest

Descriere

Alira Grand Vin Cabernet Sauvignon este un vin sec creat din struguri atent selecționați de pe cele mai bune parcele din Aliman. Baricat timp de 14 luni în butoaie de stejar, acest Cabernet Sauvignon emană arome de mure, mentă și lemn dulce. Cu un potențial de învechire de până la 10 ani, Alira Grand Vin Cabernet Sauvignon Dublu Magnum este acel cadou memorabil.

Termenul Grand Vin a aparut pe piata atunci cand marii producători din Bordeaux au decis că ar fi corect si frumos din partea lor sa-si atenţioneze clientii că au în fata cel mai bun vin al Chateau-ului.Stiai că bei cel mai bun vin facut în acea crama. Iar în cazul producatorilor care se respectă, chiar simti diferenta.

Este si cazul vinurilor ALIRA, care, în Gama Grand Vin, vin cu un plus de calitate, de arome si, nu în ultimul rand, aduc un plus de satisfactie. Toate cele patru vinuri ale gamei provin din cei mai buni struguri, proveniţi de pe cele mai bune parcele, acolo unde via este îngrijită aproape ca un nou-născut, iar producţia la hectar este drastic ţinuta sub control, pentru ca strugurii cei mai buni să aiba parte de toată bogăţia pe care le-o ofera Dunarea, solul si soarele Dobrogei.

După culesul manual si selecţia atenta a boabelor din care se vor naste vinurile ALIRA GRAND VIN, urmează o vinificare de clasa, cu presare fina, cu fermentari atent controlate si cu maturare in cele mai bune.

Alira Dublu Magnum Grand Vin Cuvee, la cel mai bun pret!

Caracteristici

Culoare:
Rosu
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 3 L
Soi:
Cabernet Sauvignon
Tara:
Romania
Regiune:
Colinele Dobrogei

Produse recomandate

Produse la pret asemanator