Vinuri noi ! Chateau Montner Vieilles Vignes @ 41 lei Divinum Merlot @ 36 lei Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Crama Trantu, Crama Aramic, Domeniile 7 Arts, 1000 Chipuri, vinuri Franta AOP Rousillon Villages, vinuri de colectie, "doux naturel", Franta,whisky special Douglas Laing Glengoyne si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 300 lei.

Alira Dublu Magnum Grand Vin Cuvee

299 Lei
2321
+
  • Pinterest

Descriere

Alira Grand Vin Cuvée  este "alegerea oenologului". Sec, cu caracter nobil, de o culoare rubinie intensă și o aromă fină cu nuanțe de cireșe amare și marțipan, acesta este vinul care te surprinde de la prima degustare.

Alira Dublu Magnum Grand Vin Cuvee disponibil online si cu livrare in toata tara.

Corpul amplu al acestui cupaj din Merlot, Cabernet Sauvignon și Fetească Neagră este caracterizat de un gust în care predomină fructele de pădure bine coapte și cacao. Structura complexă a acestui Cuvée necesită o decantare timp de o oră înainte de servire.

Alira Grand Vin Cuvée Dublu Magnum vine însoțit de o cutie din lemn, ceea ce face din acest vin cadoul perfect daca doriti sa impresionati prin stil și eleganță.

Alira Dublu Magnum Grand Vin Cuvee la cel mai bun pret!

Caracteristici

Culoare:
Rosu
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 3 L
Soi:
Cupaj
Tara:
Romania
Regiune:
Colinele Dobrogei

Produse recomandate

Produse la pret asemanator