Alira Dublu Magnum Grand Vin Merlot

299 Lei
2326
+
  • Pinterest

Descriere

Alira Grand Vin Merlot a fost baricat 14 luni în butoaie de stejar franțuzesc. Rezultatul este o simfonie de arome seducătoare de vișine, ciocolată neagră, vanilie și lemn și un gust expresiv și puternic cu un final proaspăt, de durată. Acest vin rubiniu spectaculos este intens, corpolent și se pretează pentru învechire la sticlă. Sticla vine într-o cutie special concepută pentru un vin memorabil.

Termenul Grand Vin a aparut pe piata atunci cand marii producători din Bordeaux au decis că ar fi corect si frumos din partea lor sa-si atenţioneze clientii că au în fata cel mai bun vin al Chateau-ului.

Alira Dublu Magnum Grand Vin Merlot Online la cel mai bun pret!

Alira Dublu Magnum Grand Vin Merlot - Stiai că bei cel mai bun vin facut în acea crama. Iar în cazul producatorilor care se respectă, chiar simti diferenta. Este si cazul vinurilor ALIRA, care, în Gama Grand Vin, vin cu un plus de calitate, de arome si, nu în ultimul rand, aduc un plus de satisfactie.

Toate cele patru vinuri ale gamei provin din cei mai buni struguri, proveniţi de pe cele mai bune parcele, acolo unde via este îngrijită aproape ca un nou-născut, iar producţia la hectar este drastic ţinuta sub control, pentru ca strugurii cei mai buni să aiba parte de toată bogăţia pe care le-o ofera Dunarea, solul si soarele Dobrogei.

După culesul manual si selecţia atenta a boabelor din care se vor naste vinurile ALIRA GRAND VIN, urmează o vinificare de clasa, cu presare fina, cu fermentari atent controlate si cu maturare in cele mai bune.

Alira Dublu Magnum Grand Vin Merlot livrare rapida in toata tara.

Caracteristici

Culoare:
Rosu
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 3 L
Soi:
Merlot
Tara:
Romania
Regiune:
Colinele Dobrogei

Produse recomandate

Produse la pret asemanator