Alira Grand Vin Cabernet Sauvignon

69 Lei
1816
+
  • Pinterest

Descriere

Termenul Grand Vin a aparut pe piata atunci cand marii producători din Bordeaux au decis că ar fi corect si frumos din partea lor sa-si atenţioneze clientii că au în fata cel mai bun vin al Chateau-ului.Stiai că bei cel mai bun vin facut în acea crama. Iar în cazul producatorilor care se respectă, chiar simti diferenta. 

Este si cazul vinurilor Alira care în gama Grand Vin, vin cu un plus de calitate, de arome si, nu în ultimul rand, aduc un plus de satisfactie.

Toate cele patru vinuri ale gamei Alira Grand Vin provin din cei mai buni struguri, proveniţi de pe cele mai bune parcele, acolo unde via este îngrijită aproape ca un nou-născut, iar producţia la hectar este drastic ţinuta sub control, pentru ca strugurii cei mai buni să aiba parte de toată bogăţia pe care le-o ofera Dunarea, solul si soarele Dobrogei.

După culesul manual si selecţia atenta a boabelor din care se vor naste vinurile ALIRA GRAND VIN, urmează o vinificare de clasa, cu presare fina, cu fermentari atent controlate si cu maturare in cele mai bune baricuri.

Cabernet Sauvignon Alira Grand Vin , vin sec, cu o culoare rosie violacee intensa. Debutează cu un nas fin, matasos, dominat de coacaze negre, cirese coapte si mix de fructe rosii. Gustativ se prezinta foarte bine, fiind un vin legat, placut, intens, cu arome persisitente, aciditate ridicată si taninuri tinere, vioaie, ce se simt puternic. Un vin bine conturat, cu un post-gust lung.

 

Alira Grand Vin Cabernet Sauvignon la cel mai bun pret!

 

Alira Grand Vin Cabernet Sauvignon livrare rapida in toata tara.

 

Caracteristici

Culoare:
Rosu
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Cabernet Sauvignon
Tara:
Romania
Regiune:
Colinele Dobrogei

Produse recomandate

Produse la pret asemanator

89 Lei 70 Lei
69 Lei
Avincis Merlot
2413
69 Lei