Alira Grand Vin Cuvee

79 Lei
1817
+
  • Pinterest

Descriere

Cuvée Alira Grand Vin , un cupaj din cele trei soiuri care formează gama “Alira Grand Vin” (Fetească Neagra, Merlot si Cabernet Sauvignon), cu o culoare rosu rubiniu si un nas delicat, unde regăsim fructe rosii si negre, Merlot-ul dominand acest vin. Gustativ este echilibrat, exprimând un mix elegant, armonios si un balans excelent între intensitatea Cabernetului Sauvignon, delicatetea si rafinamentul Merlotului si Feteasca Neagră ce sustine patrunzător vinul.

Termenul Grand Vin a aparut pe piata atunci cand marii producători din Bordeaux au decis că ar fi corect si frumos din partea lor sa-si atenţioneze clientii că au în fata cel mai bun vin al Chateau-ului.

Stiai că bei cel mai bun vin facut în acea crama. Iar în cazul producatorilor care se respectă, chiar simti diferenta.

Este si cazul vinurilor Alira Grand Vin Cuvee, care, în Gama Grand Vin, vin cu un plus de calitate, de arome si, nu în ultimul rand, aduc un plus de satisfactie.

Alira Grand Vin Cuvee Online, este disponibil la comanda in toata tara.

Toate cele patru vinuri ale gamei provin din cei mai buni struguri, proveniţi de pe cele mai bune parcele, acolo unde via este îngrijită aproape ca un nou-născut, iar producţia la hectar este drastic ţinuta sub control, pentru ca strugurii cei mai buni să aiba parte de toată bogăţia pe care le-o ofera Dunarea, solul si soarele Dobrogei.

După culesul manual si selecţia atenta a boabelor din care se vor naste vinurile ALIRA GRAND VIN, urmează o vinificare de clasa, cu presare fina, cu fermentari atent controlate si cu maturare in cele mai bune baricuri.

Alira Grand Vin Cuvee la cel mai bun pret!

Caracteristici

Culoare:
Rosu
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Cupaj
Tara:
Romania
Regiune:
Colinele Dobrogei

Produse recomandate

Produse la pret asemanator

Bushmills Original
0114
79 Lei
Crama Bauer Merlot
2423
79 Lei