...e Vara...totul va fi bine ! Chateau Montner Vieilles Vignes @ 41 lei Divinum Merlot @ 36 lei Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Crama Trantu, Crama Aramic, Domeniile 7 Arts, 1000 Chipuri, vinuri Franta AOP Rousillon Villages, vinuri de colectie, "doux naturel", Franta,whisky special Douglas Laing Glengoyne si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 200 lei.

Alira Grand Vin Feteasca Neagra

95 Lei
1818
+
Discounturile noastre de cantitate:
Cantitate 6+
Pret cu TVA 89 Lei
  • Pinterest

Descriere

Alira Grand Vin Merlot, un vin rosu sec, cu o culoare rubiniu violacee, intensa, patrunzatoare. Olfactiv te intampină cu note prietenoase de prună bine coapta, mure, trufa.

Alira Grand Vin Feteasca Neagra livrare rapida in toata tara!

Gustul debuteaza cu note fructate, unde pruna afumata, coacazele negre si trufa se simt confortabil, taninurile fiind mai intense la cel nedecantat, comparativ cu cel din decantor unde pareau mai asezate.

Alira Grand Vin Feteasca Neagra Online, la cel mai bun pret!

Un post-gust mediu spre lung si un final placut. Termenul Grand Vin a aparut pe piata atunci cand marii producători din Bordeaux au decis că ar fi corect si frumos din partea lor sa-si atenţioneze clientii că au în fata cel mai bun vin al Chateau-ului.Stiai că bei cel mai bun vin facut în acea crama. Iar în cazul producatorilor care se respectă, chiar simti diferenta. Este si cazul vinurilor ALIRA, care, în Gama Grand Vin, vin cu un plus de calitate, de arome si, nu în ultimul rand, aduc un plus de satisfactie.

Toate cele patru vinuri ale gamei provin din cei mai buni struguri, proveniţi de pe cele mai bune parcele, acolo unde via este îngrijită aproape ca un nou-născut, iar producţia la hectar este drastic ţinuta sub control, pentru ca strugurii cei mai buni să aiba parte de toată bogăţia pe care le-o ofera Dunarea, solul si soarele Dobrogei.

Alira Grand Vin Feteasca Neagra Online si disponibil la comanda in toata tara.

După culesul manual si selecţia atenta a boabelor din care se vor naste vinurile ALIRA GRAND VIN, urmează o vinificare de clasa, cu presare fina, cu fermentari atent controlate si cu maturare in cele mai bune baricuri.

Caracteristici

Culoare:
Rosu
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Feteasca Neagra
Tara:
Romania
Regiune:
Colinele Dobrogei

Produse recomandate

139 Lei
139 Lei
139 Lei

Produse la pret asemanator

99 Lei 95 Lei
95 Lei
95 Lei
Famous Grouse 1L
0224
95 Lei