Alira Grand Vin Merlot

69 Lei
1815
+
  • Pinterest

Descriere

ALIRA Grand Vin Merlot  – sobru, cu note de zmeura coapta, cireasa neagra si ciocolata neagra, atinse tandru de tonuri de vanilie si lemn ars. Cu o stuctură de decatlonist, vinul are o vioiciune remarcabila, fiind totodată sobru si exuberant. Complex, are un balans remarcabil si un final lung, dominat de cirese amare, cacao si condimente dulci. Alira Grand Vin Merlot a fost baricat 14 luni în butoaie de stejar franțuzesc.

Termenul Grand Vin  a aparut pe piata atunci cand marii producători din Bordeaux au decis că ar fi corect si frumos din partea lor sa-si atenţioneze clientii că au în fata cel mai bun vin al Chateau-ului.Stiai că bei cel mai bun vin facut în acea crama. Iar în cazul producatorilor care se respectă, chiar simti diferenta.

Alira Grand Vin Merlot cu un gust de exceptie, este disponibil la comanda in toata tara.

Este si cazul vinurilor Alira Grand Vin Merlot, care, în Gama Grand Vin, vin cu un plus de calitate, de arome si, nu în ultimul rand, aduc un plus de satisfactie. Toate cele patru vinuri ale gamei provin din cei mai buni struguri, proveniţi de pe cele mai bune parcele, acolo unde via este îngrijită aproape ca un nou-născut, iar producţia la hectar este drastic ţinuta sub control, pentru ca strugurii cei mai buni să aiba parte de toată bogăţia pe care le-o ofera Dunarea, solul si soarele Dobrogei.

Alira Grand Vin Merlot la cel mai bun pret!

După culesul manual si selecţia atenta a boabelor din care se vor naste vinurile ALIRA GRAND VIN, urmează o vinificare de clasa, cu presare fina, cu fermentari atent controlate si cu maturare in cele mai bune baricuri.

Caracteristici

Culoare:
Rosu
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Merlot
Tara:
Romania
Regiune:
Colinele Dobrogei

Produse recomandate

Produse la pret asemanator