...e Vara...totul va fi bine ! Chateau Montner Vieilles Vignes @ 41 lei Divinum Merlot @ 36 lei Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Crama Trantu, Crama Aramic, Domeniile 7 Arts, 1000 Chipuri, vinuri Franta AOP Rousillon Villages, vinuri de colectie, "doux naturel", Franta,whisky special Douglas Laing Glengoyne si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 200 lei.

Alira Magnum Grand Vin Cabernet Sauvignon

149 Lei
2330
+
  • Pinterest

Descriere

Termenul Grand Vin a aparut pe piata atunci cand marii producători din Bordeaux au decis că ar fi corect si frumos din partea lor sa-si atenţioneze clientii că au în fata cel mai bun vin al Chateau-ului.

Stiai că bei cel mai bun vin facut în acea crama. Iar în cazul producatorilor care se respectă, chiar simti diferenta. Este si cazul vinurilor ALIRA, care, în Gama Grand Vin, vin cu un plus de calitate, de arome si, nu în ultimul rand, aduc un plus de satisfactie.

Toate cele patru vinuri ale gamei provin din cei mai buni struguri, proveniţi de pe cele mai bune parcele, acolo unde via este îngrijită aproape ca un nou-născut, iar producţia la hectar este drastic ţinuta sub control, pentru ca strugurii cei mai buni să aiba parte de toată bogăţia pe care le-o ofera Dunarea, solul si soarele Dobrogei.

După culesul manual si selecţia atenta a boabelor din care se vor naste vinurile ALIRA GRAND VIN, urmează o vinificare de clasa, cu presare fina, cu fermentari atent controlate si cu maturare in cele mai bune baricuri.

Creat din struguri supra-copți, Alira Grand Vin Cabernet Sauvignon emană arome masculine de mure și mentă. Gustul este dens, cu note delemn dulce, iar spre final se fac simțite taninurile ferme, fine și longevive. Ambalare in cutie din lemn, personalizata.

Alira Magnum Grand Vin Cabernet Sauvignon Online la cel mai bun pret!

Caracteristici

Culoare:
Rosu
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 1.5 L
Soi:
Cabernet Sauvignon
Tara:
Romania
Regiune:
Colinele Dobrogei

Produse recomandate

139 Lei
139 Lei
139 Lei

Produse la pret asemanator

149 Lei
149 Lei
Cutty Sark 15 YO
0140
149 Lei