Alira Magnum Grand Vin Feteasca Neagra

179 Lei
2345
+
  • Pinterest

Descriere

Alira Grand Vin Fetească Neagră este un vin sec, de culoare purpurie ce scoate la iveală note de pâine prăjită, vanilie și zmeură. Taninurile elegante sunt perfect susținute de gustul de fructe roșii și de post-gust-ul de durată. Structura vinului este cursivă, închegată, iar axa culoare-aromă-gust-post-gust este în deplină armonie.

Termenul Grand Vin a aparut pe piata atunci cand marii producători din Bordeaux au decis că ar fi corect si frumos din partea lor sa-si atenţioneze clientii că au în fata cel mai bun vin al Chateau-ului.Stiai că bei cel mai bun vin facut în acea crama. Iar în cazul producatorilor care se respectă, chiar simti diferenta.

Este si cazul vinurilor ALIRA, care, în Gama Grand Vin, vin cu un plus de calitate, de arome si, nu în ultimul rand, aduc un plus de satisfactie.

Alira Magnum Grand Vin Feteasca Neagra livrare rapida in toata tara.

Toate cele patru vinuri ale gamei provin din cei mai buni struguri, proveniţi de pe cele mai bune parcele, acolo unde via este îngrijită aproape ca un nou-născut, iar producţia la hectar este drastic ţinuta sub control, pentru ca strugurii cei mai buni să aiba parte de toată bogăţia pe care le-o ofera Dunarea, solul si soarele Dobrogei.

După culesul manual si selecţia atenta a boabelor din care se vor naste vinurile ALIRA GRAND VIN, urmează o vinificare de clasa, cu presare fina, cu fermentari atent controlate si cu maturare in cele mai bune baricuri.

Alira Magnum Grand Vin Feteasca Neagra la cel mai bun pret!

 

Caracteristici

Culoare:
Rosu
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 1.5 L
Soi:
Feteasca Neagra
Tara:
Romania
Regiune:
Colinele Dobrogei

Produse la pret asemanator

179 Lei
199 Lei 179 Lei
179 Lei
179 Lei