...e Vara...totul va fi bine ! Chateau Montner Vieilles Vignes @ 41 lei Divinum Merlot @ 36 lei Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Crama Trantu, Crama Aramic, Domeniile 7 Arts, 1000 Chipuri, vinuri Franta AOP Rousillon Villages, vinuri de colectie, "doux naturel", Franta,whisky special Douglas Laing Glengoyne si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 200 lei.

Amfiteatru Vitis Aristocrat Tamaioasa Romaneasca

52 Lei
2417
+
  • Pinterest

Descriere

Note de degustare Amfiteatru Vitis Aristocrat Tamaioasa Romaneasca:

Aromele florale și culoarea galben-verzuie, reflectă voiciunea tipică acestui vin, echilibrată gustativ de structura sa fină și desăvârșită de un post-gust condimentat și lung.

Asociare culinară Aristocrat Tamaioasa Romaneasca: Preparate din fructe de mare și pește

Temperatura de servire: 10-12°C

 

Domeniul Viticol Amfiteatru Vitis face parte din Podgoria Dealu Mare, situat în Tohani, Com. Gura Vadului, Jud. Prahova. Amfiteatru Vitis produce exclusiv vinuri single-vineyard, caracteristica principală a acestora este ca sunt obținute din struguri culeși de pe o singură parcelă cu viță de vie. Un vin single-vineyard reprezintă cea mai bună modalitate de exprimare a terroir-ului – acea sumă intrinsecă a tuturor caracteristicilor pedo-climatice. Calitatea vinurilor se datorează condițiilor prielnice, precum dispunerea viilor pe versanți terasați expuși la soare, temperatura mai mare în perioada de vegetație a viței de vie, precipitații moderate și nu în ultimul rând, cultivarea unor soiuri valoroase, precum Feteasca Neagră și Tămâioasa Românească.

Caracteristici

Culoare:
Alb
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Tamaioasa Romaneasca
Tara:
Romania
Regiune:
Dealu Mare

Produse recomandate

139 Lei
139 Lei
139 Lei

Produse la pret asemanator