...e Vara...totul va fi bine ! Chateau Montner Vieilles Vignes @ 41 lei Divinum Merlot @ 36 lei Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Crama Trantu, Crama Aramic, Domeniile 7 Arts, 1000 Chipuri, vinuri Franta AOP Rousillon Villages, vinuri de colectie, "doux naturel", Franta,whisky special Douglas Laing Glengoyne si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 200 lei.

Aurelia Visinescu Anima Cabernet Sauvignon

115 Lei
0540
+
  • Pinterest

Descriere

Aurelia Visinescu Anima Cabernet Sauvignon este un vin exclusivist fiind produsul de suflet, odrasla rasfatata a podgoriilor din Sahateni. Ca toate lucrurile bune, se gaseste intr-un lot limitat si este rezultatul celor mai buni struguri din anii exceptionali.

Aurelia Visinescu Anima Cabernet Sauvignon  inseamna sensibilitatea si pasiunea oenologului Aurelia Visinescu, transpusa in vin. Inseamna implicarea cu minte, trup si suflet in descoperirea si celebrarea unui gust luxuriant, plin de surprize.

Comanda acum Aurelia Visinescu Anima Cabernet Sauvignon, la cel mai bun pret!

Selectat cu grija din anii de recolta exceptionali, vinul a fost desavarsit prin maturarea timp de 19 luni in butoaie de stejar, urmat de invechirea timp de 12 luni in sticla inainte de a fi lansat pe piata.

Aurelia Visinescu Anima Cabernet Sauvignon este un vin generos, intens colorat, corpolent cu textura catifelata, cu mirso de coacaz negru si mirodenii bine echilibrate de vanilia provenita din lemnul de stejar. Se serveste la 18 grade C acompaniat de carne fripta sau branza.

Caracteristici

Culoare:
Rosu
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Cabernet Sauvignon
Tara:
Romania
Regiune:
Dealu Mare

Produse recomandate

139 Lei
139 Lei
139 Lei

Produse la pret asemanator

129 Lei 115 Lei
Cutty Sark Malt
0141
115 Lei
115 Lei
115 Lei