...e Vara...totul va fi bine ! Chateau Montner Vieilles Vignes @ 41 lei Divinum Merlot @ 36 lei Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Crama Trantu, Crama Aramic, Domeniile 7 Arts, 1000 Chipuri, vinuri Franta AOP Rousillon Villages, vinuri de colectie, "doux naturel", Franta,whisky special Douglas Laing Glengoyne si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 200 lei.

Aurelia Visinescu Anima Chardonnay oak aged

65 Lei
0541
+
Discounturile noastre de cantitate:
Cantitate 6+
Pret cu TVA 62 Lei
  • Pinterest

Descriere

Vinul Aurelia Visinescu Anima Chardonnay este un vin exclusivist fiind produsul de suflet,odrasla rasfatata a podgoriilor din Sahateni.Ca toate lucrurile bune, se gaseste intr-un lot limitat si este rezultatul celor mai buni struguri din anii exceptionali.

Anima Chardonnay inseamna sensibilitatea si pasiunea oenologului, transpusa in vin. Implicarea cu minte, trup si suflet in descoperirea si celebrarea unui gust luxuriant, plin de surprize.

Intens, cremos, cu arome de fructe tropicale, pere si pepene galben, bine integrate de note lemnoase si vanilice. Corpolent si catifelat, cu aciditate bine echilibrata, acest vin impresioneaza prin buchet atragator si postgust lung.

 

Anima Chardonnay este, savuros alaturi de mancarurile cu sos alb, homar, carne de curcan sau chiar de porc, budinci si prajituri cu crema de unt.

Aurelia Visinescu Anima Chardonnay, se recomanda a se servi bine racit.

Caracteristici

Culoare:
Alb
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Chardonnay
Tara:
Romania
Regiune:
Dealu Mare

Produse recomandate

139 Lei
139 Lei
139 Lei

Produse la pret asemanator

65 Lei
7 ARTS Merlot
2571
65 Lei
64 Lei
Cepari Cuvee
2339
65 Lei