...e Vara...totul va fi bine ! Chateau Montner Vieilles Vignes @ 41 lei Divinum Merlot @ 36 lei Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Crama Trantu, Crama Aramic, Domeniile 7 Arts, 1000 Chipuri, vinuri Franta AOP Rousillon Villages, vinuri de colectie, "doux naturel", Franta,whisky special Douglas Laing Glengoyne si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 200 lei.

Aurelia Visinescu Anima Pinot Noir

82 Lei
0542
+
Discounturile noastre de cantitate:
Cantitate 6+
Pret cu TVA 79 Lei
  • Pinterest

Descriere

Aurelia Visinescu Anima Pinot Noir este un vin exclusivist fiind produsul de suflet, odrasla rasfatata a podgoriilor din Sahateni.

Ca toate lucrurile bune, se gaseste intr-un lot limitat si este rezultatul celor mai buni struguri din anii exceptionali.

Aurelia Visinescu Anima Pinot Noir inseamna sensibilitatea si pasiunea oenologului Aurelia Visinescu, transpusa in vin. Inseamna implicarea cu minte, trup si suflet in descoperirea si celebrarea unui gust luxuriant, plin de surprize.

Vinul este evoluat, cu miros de cirese coapte, zmeura si note de tabac. 

Aurelia Visinescu Anima Pinot Noir maturate si lemnul de stejar bine integrat fac ca acest vin sa fie ferm dar suplu.

Pentru a pastra aromele delicate, interventia tehnologica a fost redusa la minim, de aceea este normal ca vinul sa prezinte usoare depuneri.

Comanda Aurelia Visinescu Anima Pinot Noir Online!

Caracteristici

Culoare:
Rosu
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Pinot Noir
Tara:
Romania
Regiune:
Dealu Mare

Produse recomandate

139 Lei
139 Lei
139 Lei

Produse la pret asemanator