Vinuri noi ! Chateau Montner Vieilles Vignes @ 41 lei Divinum Merlot @ 36 lei Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Crama Trantu, Crama Aramic, Domeniile 7 Arts, 1000 Chipuri, vinuri Franta AOP Rousillon Villages, vinuri de colectie, "doux naturel", Franta,whisky special Douglas Laing Glengoyne si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 300 lei.

Balvenie 15 YO Single Barrel

399 Lei
0081
+
  • Pinterest

Descriere

  Distileria este situata în Dufftown, Scotia.In 1892 s-au inceput lucrarile pentru a converti un conac din secolul 18 (Balvenie New House) într-o distilerie,lucrari care au durat cincisprezece luni,distileria fiind gata la 1 mai 1893,cand a avut loc prima distilare la distileria Balvenie.

  Balvenie Single Barrel este un single malt de 15 ani unic, care este tras de la un singur butoi de stejar tradițional dintr-o singura distilare. În timp ce fiecare butoi este subtil diferit, Balvenie selectează doar acele butoaie care au caracteristicile esentiale unice, în special cu tente de miere, note de vanilie si stejar. Fiecare imbuteliere formeaza o editie limitata de nu mai mult de 350 de sticle, astfel încât fiecare sticla este unica si irepetabila.

Caracteristici

Ambalaj:
Sticla 0.7 L
Tara:
M. Britanie
Regiune:
Dufftown, Scotia
An:
15YO

Produse recomandate

Produse la pret asemanator