Vinuri noi ! Chateau Montner Vieilles Vignes @ 41 lei Divinum Merlot @ 36 lei Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Crama Trantu, Crama Aramic, Domeniile 7 Arts, 1000 Chipuri, vinuri Franta AOP Rousillon Villages, vinuri de colectie, "doux naturel", Franta,whisky special Douglas Laing Glengoyne si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 300 lei.

Balvenie 21 YO Portwood

699 Lei
0084
+
  • Pinterest

Descriere

Distileria este situata în Dufftown, Scotia.In 1892 William Grant ,care detinea si distileria Glenfiddich,a inceput lucrarile pentru a converti un conac din secolul 18 (Balvenie New House) într-o distilerie,lucrari care au durat cincisprezece luni,distileria fiind gata la 1 mai 1893,cand a avut loc prima distilare la distileria Balvenie.

The Balvenie PortWood 21 Year Old este un Single Malt maturat in butoaie traditionale de stejar si apoi transferat in butoaie de vin de Porto. Malt Master-ul de la The Balvenie are un rol foarte important, prin degustare lunara asigurandu-se ca licoarea a preluat suficient din caracterul vinului de Porto, dar si-a pastrat in acelasi timp caracteristicile originale.
Un Single Malt de un rafinament remarcabil, usor cremos cu aroma de fructe si miere, si cu un buchet exceptional.

Caracteristici

Ambalaj:
Sticla 0.7 L
Tara:
M. Britanie
Regiune:
Dufftown, Scotia

Produse recomandate

Produse la pret asemanator

Glengoyne 21 YO
0266
699 Lei
699 Lei
Old Pulteney 21 YO
0551
699 Lei
699 Lei