E toamna iar...! Domeniul Bogdan Pinot Noir Rose @ 30 lei; Alira Cuvee reducere 25%, doar 29 lei (redus de la 39 lei). Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Gitana Autograf, Crama Hermeziu, Fort Silvan, Domeniile Adamclisi, sortimente noi Divin: celebrele Kvint, whisky special McGibbon si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 150 lei.
Reducere 11%

Cardhu 12 YO

Pret vechi: 179 Lei
159 Lei
câștigați: 20 Lei (11%)
0123
+
  • Pinterest

Descriere

 Cardhu Malt provine din disteleriile Cardhu din regiunea Speyside din Scotia. Este un single malt perfect echilibrat cu o aroma exceptionala, finetea lui se datoreaza faptului ca a fost imbatranit in butoaie vechi de stejar ce provin din Statele Unite ale Americii.

Miros: lamaie si aromele depline de pere, parfum de violete si fructe proaspete, pepene galben, struguri albi si pere. Gustul este moale si clar, ispititor si intrigant,de lemn moale in acelasi timp cu o urma de ciocolata cu lapte, finalizat cu senzatii echilibrate de caramel si fum de lemn de stejar.

Caracteristici

Ambalaj:
Sticla 0.7 L
Tara:
M. Britanie
Regiune:
Morayshire, Scotia
An:
12YO