Vinuri noi ! Chateau Montner Vieilles Vignes @ 41 lei Divinum Merlot @ 36 lei Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Crama Trantu, Crama Aramic, Domeniile 7 Arts, 1000 Chipuri, vinuri Franta AOP Rousillon Villages, vinuri de colectie, "doux naturel", Franta,whisky special Douglas Laing Glengoyne si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 300 lei.

Chivas Regal 12 YO 1.5L

279 Lei
1502
+
  • Pinterest

Descriere

 Chivas este una din cele căutate mărci de whisky din lume,fiind vanduta in peste 100 de tari.Prestigiul si gustul inconfundabil se datoreaza zonei Speyside,un loc magic, cu un mediu natural unic, care este locația perfectă pentru a produce cele mai de seama single malt whisky-uri, care stau la baza amestecului  Chivas Regal. Una dintre cele mai importante din aceste malt de Speyside este Strathisla.

Strathisla este produs la cea mai veche, și cea mai frumoasă distilerie din Scotia - Distileria Strathisla.  James si John Chivas nu au avut niciodata propria  distilerie pana  in 1950, cand compania a avut în cele din urmă posibilitatea de a achizitiona distileria, garantand astfel stocurile pretioase de Strathisla single malt whisky pentru Chivas Regal.

Primul Chivas Regal modern, blendul de 12 ani, a aparut în 1950 și a avut parte de o primire exuberanta in Statele Unite.Cel mai rafinat blended scotch din lume e rezultatul combinarii a circa 40 de malturi, toate vechi de cel putin 12 ani, in care "inima" provine din maltul de Stratishla In decurs de doua secole de existenta, secretul retetei blend-ului s-a transmis din generatie in generatie de Master Distillers, fiind unul din cele mai bine pastrate secrete din lume.
Culoare:de ambra aurie, miros complex, plin de arome de fructe si nuante florale subtile.
Gust :bogat, generos, cu o infuzie de arome fructate, in care se simt nuante de nuci si miere, finis prelung, cu o incantatoare catifelare usor dulceaga. 

Cel mai fin blended scotch din lume datorita vechimii, aromei bogate si continutului ridicat de malt-uri de Speyside, considerate cele mai renumite din Scotia.

Caracteristici

Ambalaj:
Sticla 1.5 L
Tara:
M. Britanie
Regiune:
Highlands, Scotia

Produse recomandate

Produse la pret asemanator