Chivas Regal 18 YO

299 Lei
0125
+
  • Pinterest

Descriere

Chivas este una din cele cautate marci de whisky din lume,fiind vanduta in peste 100 de tari.Prestigiul si gustul inconfundabil se datoreaza zonei Speyside,un loc magic, cu un mediu natural unic, care este locația perfectă pentru a produce cele mai de seama single malt whisky-uri, care stau la baza amestecului  Chivas Regal. Una dintre cele mai importante din aceste malt de Speyside este Strathisla.

Strathisla este produs la cea mai veche, și cea mai frumoasă distilerie din Scotia - Distileria Strathisla.  James si John Chivas nu au avut niciodata propria  distilerie pana  in 1950, cand compania a avut în cele din urmă posibilitatea de a achizitiona distileria, garantand astfel stocurile pretioase de Strathisla single malt whisky pentru Chivas Regal.

De o exceptionala bogatie, Chivas 18 YO este rezultatul unui amestec de malturi de peste 18 ani vechime, toate invechite conform traditiei. O experienta luxoasa si inedita asupra whisky-ului care iti dezvaluie o lume plina de arome si senzatii nebanuit de complexe in gust si miros. Dupa 18 ani de invechire, malturile se matureaza scotand la suprafata esenta, nuantele se stabilizeaza in arome bine definite iar gustul devine plin si complex.
Lichidul de o culoare intensa, de ambra intunecata, emana o bogatie de mirosuri ingemanate de fructe uscate si cereale parguite.
Gustul de o exceptionala catifelare cu aroma de ciocolata amaruie, note florale abia simtite si urme de stafide coapte.
Un finis de magnitudine, lung, cald si memorabil, perfect de asortat cu un trabuc de Havana.
Plin de rafinament, Chivas 18 este fratele mai mare al lui Chivas 12, mostenind toate calitatile acestuia, mai complex in blend,dar profund si intens in aroma.

Caracteristici

Ambalaj:
Sticla 0.7 L
Tara:
M. Britanie
Regiune:
Highlands, Scotia
An:
18YO

Produse la pret asemanator