Chivas Regal 25 YO

1,249 Lei
0127
+
  • Pinterest

Descriere

Chivas este una din cele cautate marci de whisky din lume,fiind vanduta in peste 100 de tari.Prestigiul si gustul inconfundabil se datoreaza zonei Speyside -un loc magic, cu un mediu natural unic, care este locația perfectă pentru a produce cele mai de seama single malt whisky-uri, care stau la baza amestecului  Chivas Regal. Una dintre cele mai importante din aceste malt de Speyside este Strathisla.Strathisla este produs la cea mai veche, și cea mai frumoasă distilerie din Scotia - Distileria Strathisla.  James si John Chivas nu au avut niciodata propria  distilerie pana  in 1950, cand compania a avut în cele din urmă posibilitatea de a achizitiona distileria, garantand astfel stocurile pretioase de Strathisla single malt whisky pentru Chivas Regal.

Produsul de lux, cel mai exclusivis din gama, este un amestec al celor mai rafinate whiskey-uri , maturate timp de 25 de ani in butoaie de stejar. Chivas Regal 25 Years Old este o editie rara si limitata a faimosului blended whiskey scotian.

Aroma este si ea unica: notele de martipan si nuci se combina fabulous cu adierile de portocal si piersici.Gustul aminteste de ciocolata cu lapte si de fondant.

Caracteristici

Ambalaj:
Sticla 0.7 L
Tara:
M. Britanie
Regiune:
Highlands, Scotia
An:
25YO

Produse recomandate