...si cu un vin se face Primavara ! Chateau Montner Vieilles Vignes @ 41 lei Divinum Merlot @ 36 lei Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Crama Trantu, Crama Aramic, Domeniile 7 Arts, 1000 Chipuri, vinuri Franta AOP Rousillon Villages, vinuri de colectie, "doux naturel", Franta,whisky special Douglas Laing Glengoyne si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 200 lei.

Vignerons Catalan Collection Muscat de Rivesaltes

89 Lei
2594
+
Discounturile noastre de cantitate:
Cantitate 6+
Pret cu TVA 82 Lei
  • Pinterest

Descriere

Vin de colectie dulce fortifiat 15.5%

Muscat petits grains si Muscat d’Alexandrie

Acest Muscat de Rivesaltes vine dintr-o podgorie plantata pe pantele sudice ale Masivului Corbières, sud-vestul Frantei. Vita de vie creste pe terase pietroase de argila si creta, cu foarte putina apa la dispozitie.

Strugurii sunt selectati, desciorchinati si in final zdrobiti. Rezultatul este macerat la temperatura scazuta pentru aproximativ 12h inainte de a fi presat intr-o atmosfera lipsita de oxigen. Mustul este apoi fermentat pana cand alcoolul ajunge la nivelul dorit, ulterior procesul fiind stopat prin adaugarea de alcool pur, neutru.

Vinul are o culoare aurie, delicata , cu usoare nuante verzui. Olfactiv este proaspat si elegant, cu arome de fructe exotice si lamaita. Gustul se dezvaluie usor si proaspat, cu note finale de fructe tropicale si struguri proaspat culesi.

Muscat de Rivesaltes este superb ca aperitiv dar la fel de bine se poate combina cu fructe proaspete, salate si sorbeturi. Dar poate ca in loc de deserturi sa fie incercat si cu niste branzeturi de capra?

De consumat racit la 10-12°C.

 

Caracteristici

Culoare:
Alb
Tip:
Dulce
Ambalaj:
Sticla 0.5 L
Soi:
Cupaj
Tara:
Franta
Regiune:
Roussillon
An:
2016

Produse recomandate

Produse la pret asemanator

88 Lei
90 Lei
89 Lei