...si cu un vin se face Primavara ! Chateau Montner Vieilles Vignes @ 41 lei Divinum Merlot @ 36 lei Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Crama Trantu, Crama Aramic, Domeniile 7 Arts, 1000 Chipuri, vinuri Franta AOP Rousillon Villages, vinuri de colectie, "doux naturel", Franta,whisky special Douglas Laing Glengoyne si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 200 lei.

Vignerons Catalan Collection Rivesaltes Ambré

89 Lei
2593
+
Discounturile noastre de cantitate:
Cantitate 6+
Pret cu TVA 82 Lei
  • Pinterest

Descriere

Vin de colectie dulce fortifiat 15.5%

40% Grenache blanc, 60% Grenache gris

Podgoriile sunt plantate in campia Roussillon, pe  soluri argiloase, cretoase si de sist. Pamantul acestor podgorii contine o multime de pietricele, numite local “galets”.

Strugurii sunt selectati, desciorchinati si in final zdrobiti. Rezultatul este macerat la temperatura scazuta pentru aproximativ 12h inainte de a fi presat intr-o atmosfera lipsita de oxigen. Mustul este apoi fermentat pana cand alcoolul ajunge la nivelul dorit, ulterior procesul fiind stopat prin adaugarea de alcool pur, neutru.

Prezentarea este cu o frumoasa culoare aramie si stralucitoare irizatii aurii.  Olfactiv se dezvaluie arome puternice de fructe confiate si uscate in combinatie cu condimente usoare.

Este superb ca aperitiv , merge foarte bine cu ciocolata sau deserturi bazate pe lamaie. De incercat cu branzeturi fine, dupa masa.

De consumat racit usor la 12° - 14°C

 

Caracteristici

Culoare:
Aramie
Tip:
Dulce
Ambalaj:
Sticla 0.5 L
Soi:
Cupaj
Tara:
Franta
Regiune:
Roussillon
An:
2005

Produse recomandate

Produse la pret asemanator

88 Lei
90 Lei
89 Lei