Cotnari Colocviu la Paris - Busuioaca de Bohotin

39 Lei
018
+

Cantitatea minimă pentru "Cotnari Colocviu la Paris - Busuioaca de Bohotin" este 6.

  • Pinterest

Descriere

Temperatura servire Cotnari Colocviu la Paris: 8-10 grade Celsius

Note deguaster pentru Cotnari Colocviu la Paris (busuioaca de bohotin): Roba vinului este limpede si transparenta, cu o splendida culoare roz antic. O stralucire exceptionala denota prospetimea acestui vin. Nas deosebit,foarte aromat, cu un potpuriuri de miresme exotice. Se regasesc arome de lychee, grepfruit roz, busuiocul rosu, flori de soc. La gust se dovedeste placut, aromat si cu o aciditate discreta. Se regaseste senzualitatea din olfactiv, completata de aromele de lychee si citrice ce devin pregnante.

Caracteristic soiului Cotnari Colocviu la Paris, glicolul este bine sustinut de alcool, cu o balanta echilibrata. Postgust lung si placut.

Recomandari culinare Colocviu la Paris: recomandat sa fie consumat cu mancaruri usoare din carne alba si peste usor picante si putin condimentate (Pandoro umplut cu crema chantilly). Poate fi considerat de altfel si un vin de final de masa.

Pozitionarea marcii: un raport pret-calitate exclusivist, soiuri pur Romanesti, destinat celor cu gusturi alese, vinificat din struguri de o calitate deosebita, prezentat intr-un mod elegant si provocator.

Cotnari Colocviu la Paris - Busuioaca de Bohotin Online, la cel mai bun pret!

Caracteristici

Culoare:
Rose
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Busuioaca de Bohotin
Tara:
Romania
Regiune:
Cotnari

Tag-uri

Produse la pret asemanator

39 Lei
39 Lei
39 Lei
39 Lei