Prin completarea datelor dumneavoastra in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a Rios.ro  si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Rios.ro de activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

                Rios.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Rios.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Rios.ro numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

                Pe site-ul www.rios.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Rios.ro nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Rios.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Rios.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul.