...si cu un vin se face Primavara ! Chateau Montner Vieilles Vignes @ 41 lei Divinum Merlot @ 36 lei Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Domeniile 7 Arts, 1000 Chipuri, vinuri Franta AOP Rousillon Villages, vinuri de colectie, "doux naturel", Franta,whisky special McGibbon si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 150 lei.

Crai Nou Pinot Noir ecologic

39 Lei
2360
+
Discounturile noastre de cantitate:
Cantitate 6+
Pret cu TVA 36 Lei
  • Pinterest

Descriere

Crai Nou Pinot Noir ecologic obţinut de Domeniile Franco-Romane este un vin plăcut şi suplu cu frumoase arome de dude si coacăze.

Crai Nou Pinot Noir ecologic este rotund cu un bun echilibru şi taninuri delicate. El insoţeşte perfect peştele la grătar ca tonul şi somonul, carnea fripta (pasăre, curcan) sau la grătar (porc) cât şi brânzeturile semi fermentate. 

Crai Nou Pinot Noir ecologic, livrare rapida!

Acest Pinot Noir este urmarea visului unui burguinion specialist în Pinot Noir şi a unei inginere românce, convinşi amândoi că Dealu Mare reprezintă una din rarele regiuni viticole capabile să rivalizeze cu cele producatoare de cele mai bune vinuri Pinot Noir din lume.

Crai Nou Pinot Noir ecologic Online!

Suprafeţele de vie cu soiul Pinot Noir sunt cultivate ţinând cont de fazele lunii şi sunt certificate ecologic de către societatea Ecocert International (Regulament CE 2092/9).  

Crai Nou Pinot Noir ecologic, la cel mai bun pret!

Caracteristici

Culoare:
Rosu
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Pinot Noir
Tara:
Romania
Regiune:
Dealu Mare