Iarna pe ulita ...cu vin! Domeniul Bogdan Pinot Noir Rose @ 30 lei; Alira Cuvee reducere 25%, doar 29 lei (redus de la 39 lei). Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Gitana Autograf, Crama Hermeziu, Fort Silvan, Domeniile Adamclisi, sortimente noi Divin: celebrele Kvint, whisky special McGibbon si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 150 lei.

Crama Histria Ammos Rosu

55 Lei
2544
+
  • Pinterest

Descriere

Primul brand premium al Cramei Histria, Ammos Rosu este un vin special vinificat din soiuri nobile de Cabernet Sauvignon si Merlot. Ammos Rosu este un vin cu nas de fructe rosii si cu o usoara nuanta vegetală. Atac puternic, acidic, senzatie care persista pe tot parcursul degustarii si chiar si în postgust.

De la Crama Histria, numele Ammos are o semnificatie cu radacini specifice zonei: in limba greaca inseamna ”nisip”.  Explicatie de la proprietarul cramei: ”Ne-am dorit ca numele sa evidentieze cat mai clar influenta nisipului asupra plantatiei, care e si cea mai apropiata plantatie de mare, din Romania” 

Caracteristici

Culoare:
Rosu
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Cupaj
Tara:
Romania
Regiune:
Dobrogea Histria

Produse la pret asemanator