Iarna pe ulita ...cu vin! Domeniul Bogdan Pinot Noir Rose @ 30 lei; Alira Cuvee reducere 25%, doar 29 lei (redus de la 39 lei). Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Gitana Autograf, Crama Hermeziu, Fort Silvan, Domeniile Adamclisi, sortimente noi Divin: celebrele Kvint, whisky special McGibbon si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 150 lei.

Crama Histria Cabernet Sauvignon

21 Lei
2548
+
Discounturile noastre de cantitate:
Cantitate 6+
Pret cu TVA 19 Lei
  • Pinterest

Descriere

Vinul Crama Histria Cabernet Sauvignon provine numai din struguri cultivați pe plantația proprie a cramei de pe colinele însorite ale Dobrogei, în apropierea cetății Histria. Se remarcă printr-o culoare de roșu intens cu nuanțe violacee.

Crama Histria Cabernet Sauvignon are arome predominante de fructe de pădure, mure și afine, completate de gustul fructelor coapte și de prospețimea taninilor supli bine integrați cu notele suave de vanilie extrase din lemn de stejar.

Recomandăm a fi servit la o temperatură de 15°- 16°C, alături de carne de vită, vânat sau pastramă de berbecuț și brânzeturi dobrogene.

Caracteristici

Culoare:
Rosu
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Cabernet Sauvignon
Tara:
Romania
Regiune:
Dobrogea Histria