E toamna iar...! Domeniul Bogdan Pinot Noir Rose @ 30 lei; Alira Cuvee reducere 25%, doar 29 lei (redus de la 39 lei). Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Gitana Autograf, Crama Hermeziu, Fort Silvan, Domeniile Adamclisi, sortimente noi Divin: celebrele Kvint, whisky special McGibbon si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 150 lei.

Crama Histria Mirachi Riesling

32 Lei
+
  • Pinterest

Descriere

Crama Histria Mirachi Riesling este obtinut numai din struguri cultivati pe plantatia cramei, de pe colinele insorite ale Dobrogei, in apropierea cetatii Histria. Copti sub razele soarelui dobrogean si mangaiati de briza Marii Negre, strugurii de Riesling au fost culesi si sortati manual. 

Crama Histria Mirachi Riesling se remarca atat prin culoarea sa verde-galbui luminos cat si prin aromele sale de fructe verzi cu note distincte, elegante. Gustul este echilibrat, mineral cu aciditate placuta si final remanent savuros.

Recomandam asocierea vinului Mirachi Riesling cu mancaruri preparate din carne de pui, peste sau fructe de mare. Servit la 7-9 grade Celsius, el poate fi companionul perfect pentru branzeturi, preparate din paste sau legume la cuptor.

Caracteristici

Culoare:
Alb
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Riesling
Tara:
Romania
Regiune:
Dobrogea Histria