E toamna iar...! Domeniul Bogdan Pinot Noir Rose @ 30 lei; Alira Cuvee reducere 25%, doar 29 lei (redus de la 39 lei). Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Gitana Autograf, Crama Hermeziu, Fort Silvan, Domeniile Adamclisi, sortimente noi Divin: celebrele Kvint, whisky special McGibbon si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 150 lei.

Crama Histria Mirachi Rose Feteasca Neagra

32 Lei
+
  • Pinterest

Descriere

Vinul Mirachi Rose Feteasca Neagra provine numai din struguri cultivati pe plantatia Cramei Histria, de pe colinele insorite ale Dobrogei, in apropierea cetatii Histria. Copti sub razele soarelui dobrogean si mangaiati de briza Marii Negre, strugurii de Feteasca Neagra au fost culesi si sortati manual. 

Mirachi Rose Feteasca Neagra este un vin sec de culoare roz  intens cu nuante de somon. Are arome de fructe rosii condimentate cu note florale. Gust echilibrat, vivace cu o aciditate ridicata.

Recomandam a fi servit cu branzeturi proaspete sau salate pe baza de peste si fructe de mare la o temperatura de 8°-10°C.

Caracteristici

Culoare:
Rose
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Feteasca Neagra
Tara:
Romania
Regiune:
Dobrogea Histria