...si cu un vin se face Primavara ! Chateau Montner Vieilles Vignes @ 41 lei Divinum Merlot @ 36 lei Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Crama Trantu, Crama Aramic, Domeniile 7 Arts, 1000 Chipuri, vinuri Franta AOP Rousillon Villages, vinuri de colectie, "doux naturel", Franta,whisky special Douglas Laing Glengoyne si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 200 lei.

Crama Histria Mirachi Sauvignon Blanc

32 Lei
2550
+
  • Pinterest

Descriere

Mirachi Sauvignon Blanc este un vin semiaromat de culoare galben auriu cu reflexe verzui, care a fost obținut din struguri nobili, culeși manual și sortați cu atenție chiar în plantația proprie a Cramei Histria, de pe colinele însorite ale Dobrogei, din apropierea vechii cetăți grecești Histria de la malul Mării Negre.

După o macerare peliculară de scurtă durată, la temperatură scazută și o presare lejeră, urmată de fermentația la temperatură controlată, vinul a fost ținut pe  drojdie fină timp de  6 luni, pentru un plus de complexitate.

Rezultatul este un vin alb sec, cu o tărie alcoolică de 12%, cu aspect limpede și sprințar.

Aromele proaspete de lime cu valente de soc si agrise se însoțesc surprinzător și suav cu cele ale florilor de viță de vie, într-o îmbrățișare lungă și plăcută cu accente citrice, minerale. Gustulputernic de citrice este completat de o savoare de ardei gras verde.

Mirachi Sauvignon Blanc recomandăm a fi servit cu pește și fructe de mare, preparate mediteraneene sau salate exotice de vara, la o temperatură de 7°-9°C.

Caracteristici

Culoare:
Alb
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Sauvignon Blanc
Tara:
Romania
Regiune:
Dobrogea Histria

Produse recomandate

Produse la pret asemanator