...si cu un vin se face Primavara ! Chateau Montner Vieilles Vignes @ 41 lei Divinum Merlot @ 36 lei Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Domeniile 7 Arts, 1000 Chipuri, vinuri Franta AOP Rousillon Villages, vinuri de colectie, "doux naturel", Franta,whisky special McGibbon si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 150 lei.

Crama Histria Riesling

21 Lei
2546
+
Discounturile noastre de cantitate:
Cantitate 6+
Pret cu TVA 19 Lei
  • Pinterest

Descriere

Crama Histria Riesling este un vin sec semiaromat din struguri nobili de Riesling. Este obținut din struguri culeși în plantația de viță-de-vie ajunsă la deplină maturitate, aflată la malul Mării Negre lângă Cetatea Histria.

Crama Histria Riesling se remarcă prin culoarea sa alb-verzui și prin aromele sale florale, cu subtile note de citrice. Gustul este suav, cu aciditate distinctă, ce îl ajută să își păstreze caracterul soiului.

Recomandăm asocierea vinului Crama Histria Riesling cu mâncăruri preparate din carne de pui, pește sau fructe de mare. Servit la 10°- 12°C, acest vin este alegerea potrivită și pentru brânzeturi, preparate din paste sau legume la cuptor.

Caracteristici

Culoare:
Alb
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Riesling
Tara:
Romania
Regiune:
Dobrogea Histria