E toamna iar...! Domeniul Bogdan Pinot Noir Rose @ 30 lei; Alira Cuvee reducere 25%, doar 29 lei (redus de la 39 lei). Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Gitana Autograf, Crama Hermeziu, Fort Silvan, Domeniile Adamclisi, sortimente noi Divin: celebrele Kvint, whisky special McGibbon si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 150 lei.

Crama Histria Rose Cabernet Sauvignon

21 Lei
+
Discounturile noastre de cantitate:
Cantitate 6+
Pret cu TVA 19 Lei
  • Pinterest

Descriere

Crama Histria Rose este un vin sec din struguri nobili de Cabernet Sauvignon cultivați pe plantația proprie a cramei de pe colinele însorite ale Dobrogei, în apropierea cetății Histria. 

Vinul Crama Histria Rose Cabernet Sauvignon a fost ținut pe drojdie fină timp de 5 luni, pentru un plus de complexitate aromatică. A rezultat un un vin rosé sec expresiv, cu o tărie alcoolică de 13%, cu aspect limpede și aciditate lejeră.

Aromele predominante sunt de citrice și căpșuni, cu accente tradiționale de trandafir, însoțite surprinzător cu cele tropicale de pomelo și grepfrut roșu.

Recomandăm a fi servit cu pește și fructe de mare, preparate din carne de curcan, preparate mediteraneene sau brânzeturi nematurate, la o temperatură de 8°- 10°C.

Caracteristici

Culoare:
Rose
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Cabernet Sauvignon
Tara:
Romania
Regiune:
Dobrogea Histria