...si cu un vin se face Primavara ! Chateau Montner Vieilles Vignes @ 41 lei Divinum Merlot @ 36 lei Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Domeniile 7 Arts, 1000 Chipuri, vinuri Franta AOP Rousillon Villages, vinuri de colectie, "doux naturel", Franta,whisky special McGibbon si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 150 lei.

Crama Histria Sauvignon Blanc

21 Lei
2547
+
Discounturile noastre de cantitate:
Cantitate 6+
Pret cu TVA 19 Lei
  • Pinterest

Descriere

Crama Histria Sauvignon Blanc este un vin sec semiaromat din struguri nobili de Sauvignon Blanc. Este obținut din struguri culeși în plantația de viță-de-vie proprie a Cramei Histria, aflată la malul Mării Negre lângă Cetatea Histria.

Crama Histria Sauvignon Blanc este un vin semiaromat de culoare galben pal cu reflexe verzui. Buchetul este de fructe tropicale și flori de viță de vie cu accente citrice, minerale.

Vinul a fost ținut pe drojdie fină timp de 6 luni, pentru un plus de complexitate, iar rezultatul este un vin alb sec, cu o tărie alcoolică de 12.5%, cu aspect limpede și sprințar.

Recomandăm a fi servit cu pește și fructe de mare, preparate mediteraneene sau preparate asiatice cu iuțeală moderată, la o temperatură de 7°- 9°C.

Caracteristici

Culoare:
Alb
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Sauvignon Blanc
Tara:
Romania
Regiune:
Dobrogea Histria