Descriere
Davino Flamboyant se produce numai in anii favorabili prin vinificarea separata a celor trei soiuri din cupaj: Cabernet Sauvignon, Merlot si Feteasca Neagra.
Metoda de vinificatie in rosu Davino Flamboyant: clasica pe bostina, in vase mici de inox la 22-26 grade C Cabernet Sauvignon - timp de 20 zile, Merlot – 17 zile si Feteasca Neagra – 15 zile.
Fermentatie malolactica desavarsita imediat dupa cea alcoolica.
Davino Flamboyant Online la cel mai bun pret!
Maturare in baricuri de stejar romanesc 80% noi si 20% la a doua utilizare timp de 10 luni.
In cupaj concura cele mai valoroase butoaie. Invechire la sticla minim 24 luni.
Davino Flamboyant cu livrare rapida in tara!
Caracteristici
Culoare:
Rosu
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Cupaj
Tara:
Romania
Regiune:
Dealu Mare Ceptura