Vinuri noi ! Chateau Montner Vieilles Vignes @ 41 lei Divinum Merlot @ 36 lei Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Crama Trantu, Crama Aramic, Domeniile 7 Arts, 1000 Chipuri, vinuri Franta AOP Rousillon Villages, vinuri de colectie, "doux naturel", Franta,whisky special Douglas Laing Glengoyne si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 300 lei.

        Bine ati venit la rios.ro!

        rios.ro este magazinul online care va ofera o varianta cat mai placuta de petrecere a timpului liber precum si cadoul potrivit pentru orice destinatar.  

        Totul a inceput cu un magazin specializat in vinuri, deschis in urma cu aproape 6 ani in Bucuresti. Acesta s-a dezvoltat, a satisfacut cererile a mii de clienti din capitala, tara si chiar strainatate. Firesc, a aparut si componenta online in urma extinderii numarului de furnizori si a gamei de produse dar si pentru a usura experienta de cumparare. Tot excelenta experientei, dar de aceasta data a gustului, ne-a facut sa ne extindem incepand cu anul 2013 printr-un spatiu amplasat ultracentral, in Piata Romana,  rios Showroom, loc de degustari, savurari si “Good Time”!

        In acest moment va oferim peste 2000 de produse, vinuri , distilate,  bere sau sucuri naturale, capabile sa satisfaca orice gust sau se potriveasca oricarei situatii, toate gata sa fie livrate direct la usa dumneavoastra sau a partenerilor, pregatite sa dea savoare oricarui eveniment, singure sau acompaniate de expertiza si sarmul specialistilor nostri.

        Timp petrecut impreuna cu prietenii sau timp alocat relaxarii personale intotdeauna rios.ro vi-l garanteaza Good Time!