Bine ati venit la rios.ro!

        rios.ro este magazinul online care va ofera o varianta cat mai placuta de petrecere a timpului liber precum si cadoul potrivit pentru orice destinatar.  

        Totul a inceput cu un magazin specializat in vinuri, deschis in urma cu aproape 6 ani in Bucuresti. Acesta s-a dezvoltat, a satisfacut cererile a mii de clienti din capitala, tara si chiar strainatate. Firesc, a aparut si componenta online in urma extinderii numarului de furnizori si a gamei de produse dar si pentru a usura experienta de cumparare. Tot excelenta experientei, dar de aceasta data a gustului, ne-a facut sa ne extindem incepand cu anul 2013 printr-un spatiu amplasat ultracentral, in Piata Romana,  rios Showroom, loc de degustari, savurari si “Good Time”!

        In acest moment va oferim peste 2000 de produse, vinuri , distilate,  bere sau sucuri naturale, capabile sa satisfaca orice gust sau se potriveasca oricarei situatii, toate gata sa fie livrate direct la usa dumneavoastra sau a partenerilor, pregatite sa dea savoare oricarui eveniment, singure sau acompaniate de expertiza si sarmul specialistilor nostri.

        Timp petrecut impreuna cu prietenii sau timp alocat relaxarii personale intotdeauna rios.ro vi-l garanteaza Good Time!