Reducere 4%

Divin KVINT 8 ani 0.5L GB

Pret vechi: 99 Lei
95 Lei
câștigați: 4 Lei (4%)
2483
+
  • Pinterest

Descriere

Divin KVINT 8 ani

Acest divin iese în evidență prin gustul său moale, delicat si armonios cu tonuri pronunțate de cognac.

Recomandari:

Divinul este servit la temperatura de 20-22 ° С in pahare speciale cu tija scurtă de forma conica și cu fund lat. Băutura nobilă merge perfect cu carne, măsline, brânză.

Varsta de invechire: 8 ani; Alcool: 40% vol; Zahăr: 15 g / dm3; Categorie: XO

Soiuri de struguri: Bianca, Aligote, Pervenets de Magarach, Riesling, Riton, Suruchensky Alb, Ugni Blanc, Colombard

Despre Kvint

Acronimul KVINT este compus din primele litere din limba rusa ale cuvintelor: "Divinuri, vinuri și băuturi de la Tiraspol"

Istoria Kvint datează din 1897. La acel moment, atelierul era specializat în producția de vodca de 40% alc. din vinuri de struguri de casă cumpărate de la țăranii din satele din apropiere. Producția divinurilor a fost începuta 4 decenii mai târziu - primele băuturi alcoolice distilate de vin au fost puse în 1938 la îmbătrânire.

Astăzi, compania Kvint cu mai mult de 119 de ani de istorie deține o poziție de lider printre producătorii de băuturi alcoolice în Moldova. Clima unic cu sol fertil, teren deluros și apropierea râului Nistru a creat cele mai favorabile condiții pentru cultivarea celor mai bune soiuri de struguri; echipamente moderne, tehnologii avansate, retete originale, pastrarea tradițiilor străvechi și munca pasionată a profesioniștilor Kvint - toți acești factori permit să se producă băuturi admirabile, care concurează cu mărci internaționale de renume.

Vinaria are propria sa sursă de materii prime - aproximativ 2000 de hectare de viță de vie, unde cresc mai mult de 20 de soiuri de struguri.

În beciurile Kvint se păstreaza 10 milioane de litri de distilate din vin cu vârsta cuprinsă între 1 an pana la 60 de ani in conformitate cu procesul de productie clasic. Avand această gamă largă de distilate cu varste diferite, maestrii cramei se bucură de o mare libertate și flexibilitate pentru crearea de noi compozitii, dezvoltarea de divinuri de prima clasa cu varsta cuprinsa intre 3 si 50 ani. Distilatele din soiuri de struguri de coniac clasice, fac din divinul nostru o capodopera inimitabila, oferind cunoscatorilor buchete sofisticate si superbe cu trăsături naționale subtile, o semnătură a Moldovei.

Anual producția este de aproximativ 20 de milioane de sticle de băuturi alcoolice, inclusiv peste 30 de denumiri de divinurilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 50 de ani, vinuri de masă și de epocă, rachiuri, gin, băuturi tari, calvados. Începând din anul 2000 productia este certificata conform ISO: 9001 (BVQI).

Numeroase premii câștigate la diverse concursuri internaționale și concursuri de degustare dovedesc calitatea premium a produselor Kvint: 3 trofee Super Grand Prix , mai mult de 20 de Grand Prix, și aproximativ 230 de medalii de aur și argint.

 

Caracteristici

Tip:
XO
Ambalaj:
Sticla 0.5 L
Tara:
Republica Moldova
Regiune:
Transnistria
An:
8YO

Produse la pret asemanator

95 Lei
Famous Grouse 1L
0224
95 Lei
J&B 1L
0405
95 Lei