E toamna iar...! Domeniul Bogdan Pinot Noir Rose @ 30 lei; Alira Cuvee reducere 25%, doar 29 lei (redus de la 39 lei). Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Gitana Autograf, Crama Hermeziu, Fort Silvan, Domeniile Adamclisi, sortimente noi Divin: celebrele Kvint, whisky special McGibbon si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 150 lei.

Domeniile Panciu Feteasca Neagra Grand Reserva

110 Lei
2386
+
  • Pinterest

Descriere

Domeniile Panciu Feteasca Neagra Grand Reserva.

Domeniile Panciu Feteasca Neagra Grand Reserva este un vin roșu sec, corpolent și catifelat, cu puternice arome specifice soiului de coacaze, cireșe și prune uscate și note finale de piper.

 

Un vin cu personalitate in editie limitata ce surprinde prin elementele contradictorii, un vin ce transpune caracterul vioi si neastamparat al pamanturilor mistice din care provine, reflectand energia seculara transmisa de-a lungul timpului si istoriei.

Crama Natura (Casa Panciu) este inima si sufletul vinurilor provenite din cele peste 120 de hectare situate la Tifesti, in podgoria Panciu, cultivate cu soiuri frantuzesti precum Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel, Chardonnay si Cabernet Sauvignon, dar mai ales cu cele mai renumite si iubite soiuri romanesti de Feteasca Alba, Feteasca Regala, Sarba, Babeasca Neagra si Feteasca Neagra.

Din 2009, munca grea si dedicata din podgorie se fructifica prin prezenta pe piata a vinurilor de la Casa Panciu, vinuri cu un continut minim de sulfiti.

Vinurile obtinute la poalele Muntilor Vrancei, in Crama Natura, dobandesc caracterul vioi si neastamparat al unui pamant framantat, aflat la imbinarea placilor tectonice.

 

Situata pe treptele piemonteze ale Subcarpatilor de Curbura, localitatea Tifesti se gaseste in mijlocul viilor din nordul judetului Vrancea care formeaza podgoria Panciu. Scaldat de apele Putnei la vest si de cele ale Susitei la est, Dealul Sarbilor e un paradis al vitei de vie, unde se produc unele dintre cele mai bune vinuri albe din estul Europei.

 

Particularitatile solului, umiditatea echilibrata si excelenta expunere la soare pe care o ofera pozitia geografica, fac din licoarea strugurilor una cu cea mai mare aciditate din tara. Nu intamplator, din aceste vii a fost produs, in anii '70, primul spumant romanesc.

Caracteristici

Culoare:
Rosu
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Feteasca Neagra
Tara:
Romania
Regiune:
Panciu