Vinuri noi ! Chateau Montner Vieilles Vignes @ 41 lei Divinum Merlot @ 36 lei Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Crama Trantu, Crama Aramic, Domeniile 7 Arts, 1000 Chipuri, vinuri Franta AOP Rousillon Villages, vinuri de colectie, "doux naturel", Franta,whisky special Douglas Laing Glengoyne si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 300 lei.
Reducere 23%

Domeniile Vinarte Sauvignon Blanc cu Feteasca Alba

Pret vechi: 35 Lei
27 Lei
câștigați: 8 Lei (23%)
0926
+
Discounturile noastre de cantitate:
Cantitate 6+ 12+
Pret cu TVA 29 Lei 27 Lei

Cantitatea minimă pentru "Domeniile Vinarte Sauvignon Blanc cu Feteasca Alba" este 6.

  • Pinterest

Descriere

Domeniile Vinarte Sauvignon Blanc cu Feteasca Alba note de degustare:

Vizual: limpede strălucitor cu o culoare galben pai cu inflexiuni aurii. Olfactiv: Arome florale complexe, cu note bine integrate de miere, caprifoi, flori albe de primăvară și boabe mici de strugure. Gustativ: fructe albe bine copte, cu nuanțe secundare florale. Vinul este bine echilibrat, cu aciditate medie și postgust lung, dominat de prospețime, cu note de măr dulce și inflexiuni vegetale.

VINIFICARE

Recoltarea se face manual, zdrobirea şi desciorchinarea fiind urmate de răcirea mustuielii şi menţinerea acesteia nepresată timp de 2-4 ore pentru o mai bună extragere a aromelor primare din pieliţă, continuată cu deburbarea mustului şi însămânţarea cu levuri selecţionate în condiţii de temperatură scăzută (circa 17°C), controlată automatizat.

RECOMANDĂRI DE SERVIRE: temperatura optimă de consum este de 11-13°C. Se poate servi la preparate din carne albă, fructe de mare sau brânzeturi lejere.

Domeniile Vinarte Sauvignon Blanc cu Feteasca Alba online pe rios.ro

Caracteristici

Culoare:
Alb
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Cupaj
Tara:
Romania
Regiune:
Starmina

Produse recomandate

Produse la pret asemanator