...e Vara...totul va fi bine ! Chateau Montner Vieilles Vignes @ 41 lei Divinum Merlot @ 36 lei Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Crama Trantu, Crama Aramic, Domeniile 7 Arts, 1000 Chipuri, vinuri Franta AOP Rousillon Villages, vinuri de colectie, "doux naturel", Franta,whisky special Douglas Laing Glengoyne si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 200 lei.

Domeniul Bogdan Reserva Cuvee Experience

50 Lei
2531
+
Discounturile noastre de cantitate:
Cantitate 6+
Pret cu TVA 47 Lei
  • Pinterest

Descriere

Acest cuvée, concentrează cu precizie terroir-ul Domeniul Bogdan oferind echilibru între aromele pure de fruct ale strugurilor și aromele complexe ale baricului de stejar. Cuvée-ul este un asamblaj de Pinot Noir cu Merlot. 

Astfel este realizata o cascadă aromatică ce pornește de la note crude de gem de vișine amare și prune uscate, ca mai apoi să dezvolte note de vanilie, nucă de cocos și prăjitură de zahăr ars.

Culoarea roșu Bordeaux este accentuată în nuanțe negre adânci.

Volum alcool: 14,2%

Temperatura de servire: 16-18°C

Recomandăm servirea Reserva Cuvée Experience alături rață, preparate vânatorești cu diverse garnituri, desert cu ciocolata neagra.

Caracteristici

Culoare:
Rosu
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Cupaj
Tara:
Romania
Regiune:
Murfatlar

Produse recomandate

Produse la pret asemanator

49 Lei
Cepari Rose
2343
49 Lei