Vinuri noi ! Chateau Montner Vieilles Vignes @ 41 lei Divinum Merlot @ 36 lei Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Crama Trantu, Crama Aramic, Domeniile 7 Arts, 1000 Chipuri, vinuri Franta AOP Rousillon Villages, vinuri de colectie, "doux naturel", Franta,whisky special Douglas Laing Glengoyne si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 300 lei.

Epiphanie Feteasca Neagra

129 Lei
+
Discounturile noastre de cantitate:
Cantitate 6+
Pret cu TVA 120 Lei
  • Pinterest

Descriere

Fetească Neagră culeasă târziu în 2017, care, după cele 12 luni de maturare la baric de primă folosință, de origine franceză și mai bine de 12 luni învechire la sticlă a devenit ceea ce noi considerăm că este revelația ce dezvăluie farmecul celui mai vechi soi românesc, Epiphanié.

Medalie de Aur la IWCB 2019

 

Fișă Produs:

Acest vin roșu obținut din Fetescă Neagră culeasă târziu se distinge prin aromele de fructe negre de pădure, de prună uscată, cu note discrete de condimente și cafea. Gustul este plin, cu tanini fermi, dominat de gemuri care zăbovesc pe buze cu o senzație de dulce neașteptată la un vin sec.

Asocieri gastronomice: Aerat în prealabil 45 de minute, se poate asocia preparatelor din vânat de talie mare cu blană, brânzeturi maturate cu mucegai nobil, deserturi din ciocolată neagră cu fructe de pădure

Tip de vin: Roșu, sec

Calitate: DOC-CT Sarica - Niculițel

Alc.: 14,9% vol.

Temperatura optimă de consum: 17-18°C

Caracteristici

Culoare:
Rosu
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Feteasca Neagra
Tara:
Romania
Regiune:
Sarica Niculitel

Produse recomandate

Produse la pret asemanator