Fautor Aurore Rara Neagra

62 Lei
2566
+
  • Pinterest

Descriere

Fautor Aurore Rara Neagra are o culoare festiva rubinie. Un miros frumos de cuișoare, vișine, rodii și prune. Aroma de cirese coapte este amplificata ușor de note picante. Un vin complex și corpolent cu gust de lungă durată.

Crama Fautor Winery este amplasată în zona viti-vinicolă „Valul lui Traian”, din sudul Moldovei, la 100 km de la Chișinău.

Situat în jurul vinăriei, 350 ha de viță de vie sunt terenul de unde se recolteaza o gama mare de soiuri de struguri - de la internațional, cum ar fi Chardonnay, Sauvignon Blanc, Rhein Riesling, Traminer, Cabernet Sauvignon, Merlot – la soiuri indigene, cum ar fi Feteasca Regală, Feteasca Neagră, Rara Neagră, dar și varietăți unice pentru Moldova cum sunt Albariño, Tempranillo, Syrah.

Vinurile noastre vin de la 80 la 350 de metri înălțime și sunt amenajate în diferite zone - satele Romanești, Filipeni și Vișinești. Am ales cel mai bun terroir posibil din sudul Moldovei și l-am alocat celor mai potrivite varietăți de struguri.

Tehnologiile avansate și procesele de producere contribuie la crearea vinurilor de calitate de top, acordate la standardele Europene.

Caracteristici

Culoare:
Rosu
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Rara Neagra
Tara:
Republica Moldova
Regiune:
Valul lui Traian

Produse la pret asemanator

62 Lei
Divin KVINT 3 ani
2479
62 Lei
62 Lei