...e Vara...totul va fi bine ! Chateau Montner Vieilles Vignes @ 41 lei Divinum Merlot @ 36 lei Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Crama Trantu, Crama Aramic, Domeniile 7 Arts, 1000 Chipuri, vinuri Franta AOP Rousillon Villages, vinuri de colectie, "doux naturel", Franta,whisky special Douglas Laing Glengoyne si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 200 lei.

Fautor Ice Wine Traminer & Muscat Ottonel

129 Lei
2567
+
  • Pinterest

Descriere

Fautor Ice Wine Traminer & Muscat Ottonel  este creat din strugurii de inalta calitate atent recoltati la temperaturi scăzute, după
primul înghet. Acest vin are arome bogate si intense de petale de trandafir, flori de tei si miere, susținute subtil de un substrat de gem de caise.
In postgust se evidențiaza note delicate de coji de portocala.

Crama Fautor Winery este amplasată în zona viti-vinicolă „Valul lui Traian”, din sudul Moldovei, la 100 km de la Chișinău.

Situat în jurul vinăriei, 350 ha de viță de vie sunt terenul de unde se recolteaza o gama mare de soiuri de struguri - de la internațional, cum ar fi Chardonnay, Sauvignon Blanc, Rhein Riesling, Traminer, Cabernet Sauvignon, Merlot – la soiuri indigene, cum ar fi Feteasca Regală, Feteasca Neagră, Rara Neagră, dar și varietăți unice pentru Moldova cum sunt Albariño, Tempranillo, Syrah.

Vinurile noastre vin de la 80 la 350 de metri înălțime și sunt amenajate în diferite zone - satele Romanești, Filipeni și Vișinești. Am ales cel mai bun terroir posibil din sudul Moldovei și l-am alocat celor mai potrivite varietăți de struguri.

Tehnologiile avansate și procesele de producere contribuie la crearea vinurilor de calitate de top, acordate la standardele Europene.

Caracteristici

Culoare:
Alb
Tip:
Dulce
Ambalaj:
Sticla 0.375 L
Soi:
Cupaj
Tara:
Republica Moldova
Regiune:
Valul lui Traian

Produse recomandate

139 Lei
139 Lei
139 Lei

Produse la pret asemanator

129 Lei
129 Lei
129 Lei