Fautor Illustro Alb

89 Lei
2560
+
  • Pinterest

Descriere

Fautor Illustro Alb este un cupaj din trei soiuri nobile: Chardonnay 60%, Sauvignon Blanc 25% si Rhein Riesling 15%. Acest amestec nobil cu o frumoasă culoare aurie dezvăluie o aroma senzuală de salcâm, pepene, pere bine coapte si vanilie. Gustul este deplin armonios si dezvăluie indicii de miere și taninuri nobile in final. Baricat timp de 12 luni în butoaie noi de stejar francez.

Crama Fautor Winery este amplasată în zona viti-vinicolă „Valul lui Traian”, din sudul Moldovei, la 100 km de la Chișinău.

Situat în jurul vinăriei, 350 ha de viță de vie sunt terenul de unde se recolteaza o gama mare de soiuri de struguri - de la internațional, cum ar fi Chardonnay, Sauvignon Blanc, Rhein Riesling, Traminer, Cabernet Sauvignon, Merlot – la soiuri indigene, cum ar fi Feteasca Regală, Feteasca Neagră, Rara Neagră, dar și varietăți unice pentru Moldova cum sunt Albariño, Tempranillo, Syrah.

Vinurile noastre vin de la 80 la 350 de metri înălțime și sunt amenajate în diferite zone - satele Romanești, Filipeni și Vișinești. Am ales cel mai bun terroir posibil din sudul Moldovei și l-am alocat celor mai potrivite varietăți de struguri.

Tehnologiile avansate și procesele de producere contribuie la crearea vinurilor de calitate de top, acordate la standardele Europene.

Caracteristici

Culoare:
Alb
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Cupaj
Tara:
Republica Moldova
Regiune:
Valul lui Traian

Produse la pret asemanator

99 Lei 89 Lei
89 Lei
88 Lei