Fautor Limited Edition Fume Blanc

89 Lei
2561
+
  • Pinterest

Descriere

Fautor Limited Edition Fume Blanc are o culoare galben deschis, expresivă cu un buchet de pepene galben, soc, fructul pasiunii și un indiciu de vanilie în aromă și gust. Persistent, complex și bogat în structură, aceast vin este reflectarea eleganței și nobletei într-un pahar. Un vin delicat care a fost baricat în butoaie de stejar timp de 6 luni.

Crama Fautor Winery este amplasată în zona viti-vinicolă „Valul lui Traian”, din sudul Moldovei, la 100 km de la Chișinău.

Situat în jurul vinăriei, 350 ha de viță de vie sunt terenul de unde se recolteaza o gama mare de soiuri de struguri - de la internațional, cum ar fi Chardonnay, Sauvignon Blanc, Rhein Riesling, Traminer, Cabernet Sauvignon, Merlot – la soiuri indigene, cum ar fi Feteasca Regală, Feteasca Neagră, Rara Neagră, dar și varietăți unice pentru Moldova cum sunt Albariño, Tempranillo, Syrah.

Vinurile noastre vin de la 80 la 350 de metri înălțime și sunt amenajate în diferite zone - satele Romanești, Filipeni și Vișinești. Am ales cel mai bun terroir posibil din sudul Moldovei și l-am alocat celor mai potrivite varietăți de struguri.

Tehnologiile avansate și procesele de producere contribuie la crearea vinurilor de calitate de top, acordate la standardele Europene.

Caracteristici

Culoare:
Alb
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Sauvignon Blanc
Tara:
Republica Moldova
Regiune:
Valul lui Traian

Produse la pret asemanator

99 Lei 89 Lei
89 Lei
88 Lei